De Leidse Dag

Leer Leiden kennen door de ogen van een Leienaar.
U begint de Leidse dag met een kopje koffie met een echte Leidse kletskop, een lekkere versnapering waarvan de naam ooit een scheldwoord was voor Leidenaren. Vervolgens maakt u een wandeling door de stad onder begeleiding van een gids, die u vertelt over het wel en wee door de Leidse eeuwen. Natuurlijk kunt u ook uw voorkeur uitspreken voor een bepaald thema in de stadswandeling. Rembrandt, Goeie Mie, de Burcht, de Pieterskerk, the Pilgrim fathers, teveel om op te noemen.
U neemt een heerlijke lunch op een leuke plek in Leiden.
’s Middags doet u, een gezellige groepsactiviteit, die uw creatieve gaven naar boven haalt, bijvoorbeeld een pub- of popquiz. Of u schildert een Leids tafereel.specialisme. Zij kunnen er voor zorgen, dat u de verborgen schoonheden van de stad ontdekt en vermaakt wordt met anekdotes uit de rijke geschiedenis tijdens een stadswandeling Leiden. Of stel via Groepswijzer.nl een compleet dagje uit Leiden samen. Begin bijvoorbeeld met een kopje koffie met gebak, dan de stadswandeling Leiden, een rondvaart Leiden en sluit af met een lunch. Mogelijkheden te over. Klik hier voor een aantal voorbeelden.

Groepswijzer.nl beschikt over gidsen die de stadswandeling Leiden kunnen verzorgen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Vraag meer informatie voor "De Leidse Dag" aan:

8 + 4 =