Groepsarrangementen Leiden

Bent u op zoek naar meer dan alleen een stadswandeling Leiden? Wij hebben een aantal groepsarrangementen voor u samengesteld waarbij wandelen gecombineerd wordt met een andere activiteit. Houdt een deelnemer van uw groep niet van een stadswandeling, op deze manier wordt wandelen voor jong en oud aantrekkelijk. Denk aan een culinaire wandeling, een puzzeltocht, een gps-wandeling of een andere activiteit.

Lekker Leids, culinaire wandeling Leiden

De smakelijkste walking dinner van Leiden! Maak tijdens een stadswandeling kennis met de historie van de prachtige binnenstad van Leiden en geniet van de culinaire hoogstandjes van 3 toprestaurants.

Academisch Leiden

Tijdens het Academisch arrangement maakt u kennis met Leiden als universiteitsstad. Zo bezoekt u de botanische tuin van de Universiteit, verkent u de stad met een gids en bezoekt u het Museum Boerhaave.

Leiden – stad van ontdekkingen

Tijdens dit arrangement, ideaal voor wie nog nooit in Leiden is geweest, krijgt u een algemene introductie in de stad. U kunt een stadswandeling of stadsrondvaart maken, waarna u van een uitgebreide lunch zal genieten.

In de voetsporen van de molenaarszoon Rembrandt

Tijdens dit arrangement volgt u de voetstappen van de molenaarszoon Rembrandt in Leiden. Een ervaren gids zal u langs de belangrijke plekken uit het leven van de molenaarszoon Rembrandt voeren. Daarna bezoekt u het Stedelijk Museum de Lakenhal en kunt u genieten van een heerlijke lunch.

Oude Hofjes en Hoge Thee in Leiden

Leiden telt 35 prachtige hofjes. Tijdens dit arrangement neemt een gids u mee langs een keus uit de hofjes en daarna een voortreffelijke high tea.

Stadswandeling Leiden met gids

Wilt u enkel een stadswandeling voor uw groep? Natuurlijk is ook dat mogelijk! Leiden heeft vele gezichten en daardoor heeft u een ruime keus uit thema’s voor uw wandeling.

Het Leiden van Jan Wolkers

Wilt u meer van de schrijver Jan Wolkers? Boek dan de wandeling “het Leiden van Jan Wolkers”. Zo treft u in levende lijve de plekken die in zijn boeken vereeuwigd zijn.

Leiden betrapt!

Leiden Betrapt! is een verrassende citygame. Fotografeer de locaties van sensationele gebeurtenissen! Maar zorg er voor dat je zelf niet wordt betrapt!

Broodje Aap Leiden – stadswandeling

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn… Ook in Leiden zijn ze te vinden. Maar kunt u ze herkennen? Broodje Aap Leiden is een ludieke stadswandeling en test uw kennis van de mooie stad Leiden.

Lekker Leids GPS – culinaire wandeling

Puzzelen en eten worden gecombineerd in dit arrangement. U gaat niet op stap met een gids, maar met een GPS systeem in de hand! Zo gaat u op zoek naar de restaurants waar u zal dineren. De GPS voert u langs de mooiste plekjes van Leiden.

Stadsganzenbord Leiden – puzzeltocht

Tijdens dit arrangement verkent u Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. U ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en u komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden. De avontuurlijkste puzzeltocht in Leiden.

Familiedag in Leiden

Een gezellige familiedag voor alle generaties met een rondvaart, koffietafel en een puzzeltocht in Leiden. En natuurlijk alle gelegenheid om eens gezellig bij te praten…

Leiden – stad van ontdekkingen

Tijdens dit arrangement, ideaal voor wie nog nooit in Leiden is geweest, krijgt u een algemene introductie in de stad. U kunt een stadswandeling of stadsrondvaart maken, waarna u van een uitgebreide lunch zal genieten.

High Tea, rondvaart, Hortus en wandeling

Tijdens dit arrangement begint u met een ontspannen rondvaart door Leiden waarna u kunt genieten van koffie en gebak. Vervolgens bezoekt de Leidse hofjes en de prachtige Hortus Botanicus. U sluit de dag af met een uitgebreide High Tea.

De Leidse Dag

De Leidse Dag is speciaal bedoeld voor mensen die de Sleutelstad vanuit vele invalshoeken willen leren kennen. U begint met een Leidse versnapering en vervolgt de dag met een wandeling, een workshop speedpainten en een cursus Leids.

Stadsganzenbord Leiden in de Winter

Een speciale versie van het welbekende Stadsganzenbord, de unieke puzzeltocht van Groepswijzer.nl. Met bezoek aan het SieboldHuis en warme chocolademelk na afloop.