Leiden betrapt!

Wie is de beste paparazzo? Wie slaagt er in om de juiste foto’s te maken op de plaats delict? Wie wordt er in Leiden betrapt? En wie lukt het om de concurrentie op de gevoelige plaat vast te leggen? Leiden Betrapt is een leuke en verassende puzzeltocht. Ga door de historische binnenstad van Leiden op pad, kies de smalle steegjes om je tegenstander te ontwijken. Pas op dat je niet een doodlopende weg inslaat! Schiet je foto, maar word niet geschoten.

Voor deze leuke citygame wordt je gezelschap verdeeld in teams, uitgerust met een plattegrond en een lijst met krantekoppen uit alle eeuwen. Je hebt per team een eigen smartphone nodig. Via een whatsapp-groep staat iedereen steeds in contact met de spelleider.
Na een drankje en uitleg ga je op pad. Zoek de locaties op de kaart op, lees het krantebericht en maak de bijbehorende foto. Maar let intussen goed op. Als je een concurrerend team weet te fotograferen levert dat veel extra punten op. En dat geldt omgekeerd natuurlijk ook. Het is steeds zaak om te zien, maar niet gezien te worden!
Na anderhalf uur komt iedereen weer samen om onder het genot van een drankje te bepalen wie de winnaar is.

Voor meer informatie kijkt u bij Groepswijzer.nl